29 d’octubre, presentació de “Detalls amb valor” a Barcelona

4lots

El dimarts 29 d’octubre a les 11h del matí a la Llibreria Laie de Barcelona ( Pau Claris, 85) tindrà lloc la presentació de la campanya “Detalls amb valor”.

Donarem a conèixer els lots gastronòmics i els productes que hem seleccionat per aquest any, així com la filosofia que hi ha darrere dels nostres lots.

La periodista gastronòmica Trinitat Gilbert serà l’encarregada de fer la presentació i dirigir l’acte, fent referència al valor dels productes d’aquests lots i a la història que hi ha al darrere de cada un d’ells. També hi intervindran els responsables de les dues entitats socials que impulsen els lots, l’Associació Alba i l’Olivera Cooperativa, i per últim es farà un petit tast i maridatge amb productes dels lots per a tots els assistents a càrrec del cuiner Albert Marimón, escollit millor cuiner de l’any pel Periòdico.

Durant la presentació és farà el lliurament del primer “Detall amb valor” a una persona molt coneguda i d’aquesta manera es donarà el tret de sortida a la cadena. A través d’un mapa que s’anirà actualitzant dia a dia es marcaran els “Detalls amb valor” que es van lliurant per tot Catalunya amb al idea que la cadena es vagi fent cada vegada més gran.

També donarem a conèixer alguns detalls de la campanya a través de les xarxes socials com el hashtag #Detallsambvalor que servirà per a recollir tots els comentaris i fotografies de les persones que ja hagin rebut a casa seva un lot. Entre totes les persones que participin a través de Twitter es sortejarà una experiència Premium a l’Olivera i l’Associació Alba.

Per altra banda, de manera aleatòria es repartiran entre tots els lots que s’elaborin 100 experiències per visitar l’Olivera i l’Associació Alba.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s