Nosaltres

L’ Associació Alba i l’Olivera Cooperativa som dues entitats socials lleidetanes que compartim una mateixa missió: generar ocupació i millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat a partir d’una activitat productiva. L’Olivera amb els seus vins i l’Associació Alba amb les seves galetes artesanes de l’obrador El Rosal porten a terme aquesta missió.

Com a productors elaborem uns lots gastronòmics que n’hem anomenat “Detalls amb valor” on hi trobareu productes artesans, de qualitat i de proximitat. Un concepte diferent de lot de Nadal on volem posar en valor les històries que hi ha darrera de cada producte. De vegades és una família amb tradició, de vegades una història de canvi de vida  o com és el nostre cas una història amb un valor social.

La qualitat és i ha de ser la carta de presentació de tots aquests productes i la història que hi ha al darrere és un valor afegit, però que val la pena donar-ho també a conèixer.

Amb aquests lots donem suport a petits productors del territori, molts d’ells continuen treballant de manera artesanal, defensant una tradició i una manera de fer que cal posar en valor.

Desitgem que us agradin i si és així, que participeu en la cadena i regaleu un “Detall amb valor” a una altra persona que creieu que els sabrà apreciar i valorar.

 Martina_fent galetes olivera

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s